С какво да комбинираме късите панталони?

1175 0

kasi-pantaloniМакар и да е зима, късите панталонки не трябва бъдат моментално изключвани от гардероба ви. Напротив, според една от последните модни тенденции, извлечена от повечето големи дизайнерски къщи, носенето и на летни дрехи през лятото – но с правилната комбинация – е доста актуално и атрактивно. Без значение дали си имате свои зимни къси дамски панталони, или ще залагате на летните, следващите съвети ще ви бъдат доста полезни относно това с какво да ги съчетаете.

  1. С клин или цветен чорапогащник от по-плътните

Тази комбинация ще ви даде топлина и комфорт, без да мислите дали няма случайно да скъсате тънките чорапи от ликра. Заложете на нестандартните съчетания, но не прекалявайте с плътността, за да не си създадете илюзия за няколко килограма отгоре на фигурата ви.

  1. С ефирна блуза

Идеята тук е късите панталони да са с висока талия, а блузата да е прибрана вътре в тях. Това е доста актуална и елегантна комбинация, която можете да носите навсякъде – дори и на работното място, на парти или на разходка. Съчетавайте късите панталони с висока талия с високи обувки, ако не токчета, то поне нека са на платформа.

  1. Семпли къси панталони + ярък принт

Яркият принт остава като контраст върху горната ви дреха – тениска за спортно-елегантните дами или риза за по-изисканите жени. При всички случаи, контрастирайте на воля и гледайте да се получи не толкова преливане на нюанси, колкото наслояване на такива.

  1. С широка горна дреха

Това може да е обемиста блуза с качулка, но и разкроен топ до пъпа. Не по-малко интересна е комбинацията на къси вълнени панталони с пуловер в асиметрична кройка. Никога обаче не носете туника с панталон, защото това наслояване на материи и кройки не е особено подходящо за къси шорти.

No Comments on "С какво да комбинираме късите панталони?"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *