Създайте великолепна розова спалня

101 0

През последните няколко години розовото измина дълъг път. Откакто Pantone посочи цвета „Rose Quartz“ като един от избраните от тях нюанси още през 2016 г., розовото неизменно се противопоставя на непостоянните модни капризи и напоследък е постоянно под светлината на прожекторите. Розовото извървя дълъг път от момичешките спални до фаворит на много модни къщи. Днес розовото продължава да бъде задължителен цвят, който всеки дом може да интегрира.

Ако сте се влюбили в розовото, но не сте сигурни кой нюанс е подходящ за вас, ние ви предлагаме някои идеи, за да улесним избора ви. С тях ще създадете идеалния розов интериор на мечтите за нула време.

 

Спалня в пастелно розово

Деликатни и фини, пастелно розовите нюанси са завладели Instagram и домовете. Вдъхновяващите нюанси са толкова популярни, че вече сме стигнали с тях до толкова, че ги приемаме за неутрални. Ето затова не мислете, че сте твърде възрастни за розови стени, завеси, килими и спални комплекти. Тези нови неутрални внасят глътка свеж въздух в нашия интериор. Те са и идеални за добавяне на пръски цвят в дома.

Макар и известни като по-атрактивни опции на розовият нюанс „Millennial Рink“, всички те правят интериора неустоим и вълнуващ. Всички обичаме балонените розови нюанси поради техния по-безгрижен вид. Всъщност те са идеални, ако се фокусирате върху минимализма.

Комбинирайте с контрастни нюанси наситено сиво, зелено и синьо. Резките контрасти са напълно уместни и изключително модерни. Те ще ви гарантират, че вашите интериорни предмети в розови нюанси, ще създават приветлив и хармоничен интериор. Ако търсите начин да използвате тенденцията, опитайте да смесите нюанси, напомнящи сорбет, със земни тонове като теракота и бежово.

 

Спалня в розово

Игривите, енергизиращи и привличащи вниманието, чисти розови цветове, са тези класически нюанси от детството ни (и те не са само за приказни принцеси), които ни създават носталгично чувство за миналото ни. Розовото в най-чистата си форма може да е сладникаво, но ще бъдете изненадани каква разлика може да направи, когато го използвате във вашето лично пространство. От деликатни нюанси на естествена роза до екзотични фламинго нюанси, които ще изпъкнат на неутрален фоно, розовото е отлично решение за спалните както на децата и тийнейджърите, така и на възрастните.

Предотвратете вашата чисто розова палитра да стане прекалено сладникава, като съчетаете розовите нюанси с чисто бели. За изцяло модерно усещане добавете поп розов цвят към монохромния интериор. Натуралният розов цвят е достатъчно сладък, за да омекоти интериора, но и в същото време носи в себе си индивидуалност и характер.

 

Спалня в ярко розово

Смелите, забавни и романтични интензивни розови цветове са това, което може да направи интериора на спалнята забавен. Кукленски розовите, наситени нюанси са създадени, за да създадат ярко въздействие.

Екзотичните нюанси са идеални за добавяне на малко ексцентричност към декорацията на вашия дом. Използвайте страхотни нюанси на розово на фона на свеж бял цвят. Ако сте любители на ярките цветове, опитайте да създадете контраст между тези силни розови цветове и да ги съчетаете с варовиково зелени, лимонено жълти и златисти акценти. Бъдете смели и прегърнете ексцентричната си страна!

Източник: domo-tex.com

No Comments on "Създайте великолепна розова спалня"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *