Какво е предимството от използване на складове под наем?

919 0

Вие имате нужда от услуги като съхранение на вашите стоки? Много от по-малките компании не достигат своя потенциал поради това че не могат да отговорят на нуждата от складиране на своята продукция. Ето малко информация как може да преминете към разширяване на своята дейност като използвате складове под наем.

* Дали използването им е важен въпрос за вашия бизнес?

Много компании достигат точка, при която съхранението на място на техните продукти създава пречки в желаното развитие. Притеснени ли сте от конкуриренцията с другите във вашата сфера? Бихте ли искали да произвеждает повече продукти, но се нуждаете от повече складова площ?

Много сте малки, като фирма, за да може като по-големите компании да разполагате с фондове, които да инвестирате в складови съоръжения? Какви възможности имате? Може да чакате и да се надявате вашият бизнес в крайна сметка да направи достатъчно пари, за да закупите или изградите един склад. Това може да отнеме известно време и да предизвика безпокойство по отношение на това да се задържите на ниво.

Друг вариант е да използвате складове под наем. Тази бизнес услуга решава проблема с опита да намерите решение за складиране на вашата продукция. По-малките фирми не трябва да се притеснявате за отделяне на необходимите средства за това – договор с търговски център, предоставящ складово пространство, е достъпно и лесно решение за тях. Обмислете предимствата на тази услуга.
* Този вид обслужване предоставя възможност за разширяване на бизнеса.

Вашите продукти могат да се продават добре, но цикълът покупка/продажба може да бъде възпрепятстван от липсата на място за масово производство. Това ви пречи да се разширите и дейността ви не може да достигне пълния си потенциал поради липса на място за складиране. Ползване за складове под наем решава този проблем.

Вие може да увеличите производството на най-продаваните си продукти и да ги съхранявате в наетите складови площи. Така вече може да отговорите на търсенето на клиентите си.

*Дистрибуция.

Складирането ви дава възможност да се съсредоточите върху бизнеса си.Бизнесът се нуждае от обслужване. Този факт трябва да ви накара да вземете решение дали да се изгради разширение към помещенията, които ползвате или да из ползвате складове под наем като услуга. По-големите компании имат предимството, че могат по-лесно да изградят свои собствени складове – те имат необходимите човешките ресурси и парите не са голям проблем. Това не е толкова лесно за малките предприятия и фирми.

Ако сте по-малка компания и започнете да обръщате внимание на странични дейности, може да загубите фокус върху основните си бизнес въпроси. Разсейването може да попречи на растежа бизнеса ви и да предостави на конкурентите време, за да ви надмине.

Експлоатирането на складове под наем, предоставящи и други услуги дава възможност на по-малкия бизнес да остане фокусиран върху основните си цели. Така товаро-разтоварната дейност се извършва с предоставената за целта техника, а машините се управляват от работници с необходимата квалификация. Допълнително предимство е, че се спестяват средства от охрана. Такива складове се охраняват 24 часа с видеокамери, което предотвратява възможността за кражби. Ако сте малка фирма и тепърва стартирате своя бизнес е доста по-трудно да наемете празен склад, да го оборудвате и закупите нужното складово оборудване като рафтове и палети.

* Услугата за съхранение на ваши стоки в складове под наем може да ви спести пари за транспорт.

Такива търговски центрове са разположени в цялата страна. Много лесно може да се избере склад, разположен около най-големата ви клиентска база. Много фирми избират такива складове в средата на страната. Това спестява средства за транспортиране от единия край на страната до другия.

No Comments on "Какво е предимството от използване на складове под наем?"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *