Рокли големи размери – модни тенденции

806 0

Не винаги пълните жени и девойки знаят как да акцентират вниманието върху своите силни страни и да го отклонят от проблемните области на фигурата си. До неотдавна това беше доста сложно, но вече има красиви рокли големи размери, разработени от известни дизайнери, които позволяват на дамите с размери „плюс” да проявят своята фантазия и покажат себе си в най-красивата страна.

За да не ви разстрои новата рокля със своя нелеп вид, а да имате възможност да се любувате на собственото отражение в огледалото, при покупка жените с апетитни форми трябва да се придържат към някои правила. По мнение на дизайнерите, пълните жени не трябва да скриват фигурата си под провиснали безформени дрехи.

Подходящи са стилните рокли големи размери, които очертават тънък силует. Такива кройки подчертават красивите извивки на женската фигура, зрително я вталяват и тя изглежда стройна. Много важно в случая са акцентите. Тези рокли трябва да са изработени от разтегливи тъкани, които създават меки вълни, а не упорити гънки.

Ако искате да си купите рокли големи размери, с които да ходите на гости, на работа, на театър, то си заслужава да търсите универсални модели. Като допълните модела със съответните аксесоари ще си създадете свой образ. Като аксесоари могат да се ползват колани с различна ширина, допълнени с интересни катарами, които подчертават талията и придават стройност на фигурата.

За специални тържествени случаи модните дизайнери са разработели модели рокли големи размери, проявявайки такава фантазия, че могат да завидят даже жените със стандартни фигури. Предлагат се модели, направени от скъпи платове с ярки щампи, плисирани, с дълги и къси ръкави.

Много красиво стоят на пълните жени вечерните рокли, в кройката на които са използвани падащи воали.

Летните роки за пищните красавици трябва да са от леки памучни тъкани, доставящи удоволствие на тялото. При правилен избор на модела вие няма да изглеждате пълни и да показвате своите недостатъци. Напротив, точно лятото предоставя прекрасната възможност да демонстрирате разкошни гърди и стройни крака.

Предлагат се модели рокли големи размери от леки материи и сукмани с вдигната талия, които скриват излишната закръгленост на талията и зрително изтъняват фигурата.

И все пак не трябва да се забравя народната поговорка – човек се посреща по дрехата, а се изпраща по ума.

No Comments on "Рокли големи размери – модни тенденции"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *