Първият сватбен танц

174 0

Сватбен фотограф за вашият емоционален танц

Първият танц на младоженците е един от задължителните моменти на модерна сватба. Днес много хореографи предлагат услуги за продуциране на сватбени танци, но бих искал да говоря за това как се правят снимки от този момент и да дам някои съвети на младоженците, така че първият им танц да остане на фотографиите в най-изгодното изложение.

Поканете фотограф, който да репетира вашия танц. Това ще му позволи да реши предварително успешните перспективи, да разбере стила и енергията на вашата стая. Не всички танцуват традиционния валс – мнозина експериментират и би било хубаво, ако експериментите не бяха изненада за фотографа.

Професионален сватбен фотограф в София, искаш ли да научиш повече?

Първият танц на вашата сватба в София

За първия танц мекото равномерно осветление е по-добро: цветната музика и стробовите светлини могат да хвърлят отблясъци върху лицата ви, а снимката няма да изглежда добре.

Необходимо е да се уговорите с гостите, че те се придвижват на уважително разстояние: само младоженците на дансинга! Желаещите могат да се присъединят към вашия танц по-късно, но сега едновременно танцувате и позирате за фотографа.

Точно преди танца, погледнете се в огледалото, уверете се, че гримът не е намазан, косата и аксесоарите са в ред. Обърнете специално внимание на ръцете – обикновено те са ясно видими в рамката.

Много гости желаят да направят своите снимки на младоженците. Предупредете ги, за да не забравяте да дадете снимки на танци, които вашият специално поканен фотограф ще направи. Внезапните светкавици на камерата често развалят изключително успешни снимки – това си струва да се има предвид.

Двама фотографи за вашата сватба

Понякога това е първият танц, който се снима веднага от двама фотографи. Обсъдете с фотографа си дали той има асистент, дали те могат да работят заедно в сватбен танц. Отбелязвам, че договореният дует на професионални фотографи на сватбен банкет може да ви представи два пъти повече интересни успешни кадри, които ще украсят вашия сватбен албум.

От опит мога да кажа, че снимките на първия танц изглеждат много интересно, ако в залата е инсталиран пистолет със сапунени мехурчета или конфети или машина за дим (макар да включва голяма площ на залата и добра вентилация).

Но все пак най-важното правило за красивите фотографии от първия танц на младоженците са емоциите на булката и младоженеца. Насладете се на танца си – дори да забравите движенията си, да загубите ритъма си или просто сте много развълнувани.

Този момент е уникално красив, влюбен сте, всички гости на празника ви се възхищават – това е най-важното и това е, което прави сватбените снимки най-искрени, красиви и трогателни.

No Comments on "Първият сватбен танц"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *