Прилики и разлики между уеб дизайн и принт дизайн

639 0

Какви са разликите между уеб дизайн и печатен дизайн? На този въпрос професионалистите от студия за уеб дизайн, вече имат отговор.

Двата вида на дизайн са напълно различни и това трябва да се има предвид, когато се прави печатен дизайн на уеб сайт. За това какви са разликите между печатен дизайн и уеб дизайн нека научим сега:

Печат проектиране на дизайн на уебсайт

Когато един печат се опитва да си партнира с уебсайт, нещата се съсредоточават основно върху артистичната страна на сайта. Те са по-загрижени за това как изглежда и това е основният приоритет. Те вярват, че естетиката на уеб сайт, ще определят стойността на сайта. А печата ще имат желание да добавя редица характеристики на дизайна, като анимации, звуци, изображения и видео клипове. За съжаление това не работи при уеб дизайн.

Дизайн за уеб сайтове

Най-важната част от този проект е частта от съдържанието. Проектирането и произведенията на изкуството трябва да се използват като комплимент на съдържанието и да съдейства на гостите в навигацията из сайта. Този тип дизайн и функции съществува, за да се гарантира, че читателите получават това, което търсят, по възможно най-простия начин. Всички проекти трябва да служат на целта, а не само да изглеждат фантастични, креативни и декоративни.

Всичко за печат дизайна:

Печатната реклама има много по-голямо платно. Тя позволява на проектите да бъдат по-интересни и приятни за окото.

Печатния текст е по-лесен да се чете от информация на екрана на компютъра.

Всички проекти са на фиксирано платно с размер, докато с уеб сайт, трябва да се придвижите нагоре-надолу из страницата, за да продължите да четете.

Смята се, че за момента печата е по-добре от гледна точка на време, за да стигнем до исканата информация, снимките са по-добри и платната по-големи.

Печатна реклама не е интерактивна, а при уеб дизайна е.

Печатна реклама се смята за по-стабилна и постоянна.

Печатът изглежда страхотно на хартия и може да бъде много трудно да се прочете на екрана на компютъра.

Потребителят ще плати за отпечатаната информация в медиите, а потребителите на интернет могат да получат тази информация безплатно.

Качеството и разделителна способност е по-добре за печатен дизайн, защото в интернет се иска да се зареждат бързо, така публикува по-ниски снимки и резолюция.

Информацията в интернет информация е достъпна завинаги при условие, че не е била отстранена.

В печатните медии, дизайнът ще ви води от една страница към друга, опитвайки се да задържи вниманието по време на публикация.

Резултатът от дизайн за печат е физически, нещо, което може да побере в ръката, за разлика от уеб дизайна.

Печата и уеб дизайна включват всички билбордове, списания и онлайн реклама.

Наличното пространство се измерва в сантиметри за печата, а в уеб дизайн пространство се измерва в пиксели.

No Comments on "Прилики и разлики между уеб дизайн и принт дизайн"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *