ОСНОВНИ ПРАВИЛА ЗА ПРАВИЛНО НАНАСЯНЕ НА ГРИМ ЗА ОЧИ

699 0

Всяка жена иска да е красива, да изглежда ефектно, а в някои случаи и по-млада. И както смятат, големите стилисти, това е напълно реално и възможно!

Най-важното е да не забравяте да овлажнявате кожата на лицето си. Доброто състоянието на Вашата кожа зависи от това

Избирайте козметика със светоотразяващи частици, тя отразява и пречупва светлината и това прави кожата да изглеждагладка, нежна и млада и изравнява тена.

НЯКОЛКО ПРАВИЛА ЗА ГРИМА

* Научете се правилно да смесвате оттенъците. Стилистите съветват да се използват три оттенъка: маркер, основен цвят и база. Те помагат да създадем истински обемен и завършен вид на грима.

* На всяко лице подхожда отделен вид съчетание на оттенъци. Ориентирайте се спрямо цветана очите, кожата, косата Ви.

 

* В никакъв случай не нанасяйте ярки оттенъци на областта под веждите. Това могат да си го позволят само опитните стилисти на модните сцени.

 

* Празничните сенки с бляскави оттенъци следва да се използват много внимателно. Ако прекалите, може да заприличате на коледна елха. Имайте предвид, че блестящите оттенъци ще правят видими всички неравности на кожата.

 

* Използвайте само най-качествена козметика. Дори и най-прецизно нанесения грим може да се превърнев неясно петно, ако използваме евтини козметични продукти или такива с изминал срок на годност.

 

ЕТО И ЕДИНПРИМЕР ЗА ГРИМИРАНЕ

 

  1. Най-напред подготвяме кожата на лицето – заличаваме всички неравни места и проблемни зони. С това отлично се справя тоналният крем и пудрата на прах.
  2. Акцентирайте носа, бузите и брадичката.Това ще направи лицето Ви по-изразително.
  3. Матирайте леко с пудра цялото лице.
  4. За такъв вид грим използвайте само два оттенъка на сенки – светъл и по-тъмен, прасковен, бежав или пясъчен (по Ваш избор)
  5. С помощта на апликатор или четчица нанесете oт по-наситения оттенък върху долния и горния клепач. Внимателно разнесете с пръст.
  6. Нанесете светлия оттенък в областта точно под веждите.
  7. Поставете на миглите кафява спирала. Черна не се препоръчва да използвате за дневен грим, тъй като тя може да създаде излишен контраст.

Това е всичко! Не забравяйте усмивката си!

 

 

No Comments on "ОСНОВНИ ПРАВИЛА ЗА ПРАВИЛНО НАНАСЯНЕ НА ГРИМ ЗА ОЧИ"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *