Ново от Marelli и нещо за бъдещите булки

528 0

Топ моделът Миранда Кер отново участва в реклама на колекцията на италианската марка Marelli. 

Модел Миранда Кер за два сезона подред помага за успеха на  италианската марка Marelli. Прекрасната австралийка отново позира пред камерата талантлив фотограф Ryan Makinlija, но този път кампанията, която е за колекция пролет / лято 2017 е снимана в пустинята на Калифорния.

Миранда Кер изглежда просто изключително и зашеметяващо в роклите, които са част от колекция пролет. Представени са и дизайни, които са вдъхновени от мъжки ризи, рокля в червени червилово, шарени рокли, модели, които са вдъхновени от бельото. С ефекта на мократа коса от римската жена, Миранда ни отвежда направо в лятната атмосфера.

В допълнение към красивите снимки на Миранда Кер, марката Marella пусна на своята страница в интернет и видео свързано със заснемането на нова колекция на марката.

А сега нещо и за булките!

В допълнение към новите колекции на сватбени рокли през този сезон, доста брандове пускат в линиите си и подаръци и празнични дрехи за шаферките.

Наблюдава се определена реформа в колекциите от сватбени рокли за пролет 2017 г. В допълнение към бяла копринена рокля и модел от тюл, които са идеални за сватба, колекциите предлагат някои модели и за шаферките и аксесоари за прекарване на вечерта приятно.

Дизайнерите на сватбени рокли наблягат на модели, покрити с цветни щампи, по-голямата част на булката се разкрива – особено ръцете и раменете. Каменно бяло, нюанси на розово или кармин червено, всички модели са идеални за най-специалният момент в живота ви. Колекциите се допълват от някои много интересни модни аксесоари, които носят ретро настроение. Дизайнерите на абитуриентски рокли пък ги допълват с тюрбани, портмонета под формата на чанти, шалове около вратовете и чехли, украсени с блестящи камъни.

Аксесоарите са тези, които придават на колекциите ретро атмосфера. Има достатъчно примери в интернет как новите модни стилове преобразяват булката тази пролет.

Източник: http://e-obuvki.com/

No Comments on "Ново от Marelli и нещо за бъдещите булки"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *