Ново от Christian Louboutin и Saint Laurent за 2017

529 0

Един от най-популярните модни дизайнериза много от световните звезди на шоубизнеса, Christian Louboutin е с нова колекция обувки за пролетния сезон.

Вдъхновени от ретро естетиката Christian Louboutin продължава да разширява своята империя с известните си обувки с червени подметки в гама, съдържаща много цветове и модели. Колекцията, озаглавена  The Remix” носи неустоим ретро чар и смесица от стилове и епохи. Много от стиловете за характерни за отминали времена и са отразени в дизайна на обувката, както и снимките, които приличат на някои фотографии от миналия век.

В колекцията ще намерите обувки и чанти, които са поразителни на външен вид, изработени са от кожа, кадифе, велур и сатен. Моделите му са украсени с пайети, пера, кристали Сваровски и декорирани по всякакъв изумителен начин, които приличат на скъпи бижута. Щампи и бродерии на животни, всякакви неочаквани цветови комбинации и много декорации са това, което характеризира тази колекция.

Всички детайли, които красят обувките са изработени на ръка, а всяка жена които ще носи тези обувки се чувства като холивудска дива от древни времена.

А сега отиваме в Париж! Творческият директор на френската модна къща Antony Vakar не публикува за първи път провокативни снимки и видеоклипове.

С гордост Vakar продължаваt своята сексуална революция и predstawqt нова снимка от пролетната си рекламна кампания.

В новата провокативна кампания главна роля получава Jasmin Vijnaldum, Freja BEHA Eriksen , Lexi Boling и Binks Valton. В предната част на обективана моделите са поставени кожени рокли в разкрачени пози, а някои от моделите имат и са само по обеци на модна къща Saint Laurent.

Anthony Vakar не се отказва да се заиграва с женската сексуалност и докато мнозина подкрепят провокативнитему кампании, голяма част от модните корифеи продължават да страдат по стария стил, станал така известен за модната къща Saint Laurent.

Вижте провокативни, черни и бели визуализации на новата кампания на Saint Laurent пролет / лято 2017 в сайта на модния нранд!

Източник: https://e-alexandra.com/

No Comments on "Ново от Christian Louboutin и Saint Laurent за 2017"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *