Най-доброто решение – трислоен паркет

128 0

Трислоен паркет е изработен от естествена дървесина и е подходящо подово покритие за жилищни помещения. При него са завършени всички манипулации още при производството – лакиране, полиране, оцветявне.

Казваме, че той е най-доброто решение, защото предимствата му са много. Поставя се лесно и бързо, без да се отделя прах и да се вдига излишен шум, не се замърсява в помещението. Както писахме и по-горе не са необходими никакви допълнителни обработки след поставянето му, защото всичко е направено преди да е в търговската мрежа.

От наименованието на трислоен паркет се разбира, че той се състои от три слоя, като всеки от тях има определена функция. Основната отговорност за качеството на конструкцията се определя от средния слой, защото той е разположен перпендикулярно на останалите два и дебелината му е по-голяма. Третият слой е най-горния и той осигурява красивия вид на всяка дъска. Особеностите на структурата позволява паркетната дъска да не се влияе от повишена влажност или промяна на температурата. Да се появят деформации и напуквания вероятността е малка.

Дизайнът на външния слой е най-разнообразен. Поставят се декоративни елементи в контрастен цвят, което предава особена красота. За поставянето на трислоен паркет има няколко дизайнерски решения, с които отлично се справят майсторите по монтажа. За паркетната дъска от значение е твърдостта на дървесината. Последната зависи преди всичко от вида на дървото, но и от условията, при които се е развивало – влажност, температура.

Поставянето на тези красиви паркетни дъски в гостната или спалнята се явяват завършен вид на интериора. Красивият дизайн, получен при поставяне на трислоен паркет създава комфорт в помещението. При полагане на необходимите грижи, свързани с почистването му, той се ползва дълги години като запазва красивия си вид. Това се дължи на естствения произход на дървесината. С годините на ползване той старее красиво, а това поддържа уюта в стаята.

За да се запознаете с предимствата на трислоен паркет е достатъчно да разгледате предложенията на различните онлайн магазини. В каталозите ще откриете нужната информация за цени, размери, видове, а представените снимки ще ви ориентират в избора ви. Многото предложения са възможност да направите най-добрия избор, който да отговаря на вашия интериор.

No Comments on "Най-доброто решение – трислоен паркет"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *