Навеси от поликарбонат – съвременно решение

509 0

Използването на поликарбоната за различни цели даде възможност да се обновят спирки, автопаркове, да се направят леки и удобни постройки за различни нужди.

Навесите от поликарбонат са леки, красиви и прекрасно защитават от лошото време.

Супермаркетите широко използват поликарбоната за павилиони за съхраняване на количките за пазаруване, а за автомобилите има големи навеси от поликарбонат, което позволява на хората спокойно във всяко време да наместят покупките си в автомобила.

Използването на изделия от поликарбонат ще видим и на пазара над търговските сергии. Това е не само красиво от естетична гледна точка. Това позволява да се завиши нивото на търговското обслужване, да се подобрят хигиенно-санитарните условия.

Не по-малко е значение и на факта, че тези навеси позволяват да се осигури приток от купувачи независимо от времето.

Всичко това прави тези конструкции много разпространени при устройване на търговските площи.

Такива комплекси, които са оборудвани с полупрозрачни навеси от поликарбонат се превръщат в своеобразни магазини под открито небе.

На много места за отдих, край морското крайбрежие, язовири и други местности тези навеси прекрасно се вписват в природната среда, правят почивката комфортна и предават неповторими черти на паркове и крайбрежие.

Трудно е да си представим съвременно предприятие без офис. Както винаги, първото впечатление се създава от прага. Оформянето на входа с помощта на навеси от поликарбонат предава на цялото останало помещение определен стил, създава от самото начало позитивно отношение към това предприятие.

Не само стила определя масовото използване на тези съоръжения в съвременното строителство.

Съвременните производствени цехове в последно време се преустройват и оборудват с покриви, изработени от поликарбонат с цел икономия на електроенергия.

Трябва да се отбележи, че тази инициатива за смяна на стандартния покрив с такъв от поликарбонат намира поддръжка и от страна на медицината – дневната светлина е много по-благоприятна за зрението, отколкото изкуственото осветление.

Прилагането на навеси от поликарбонат позволява да се намали теглото на цялата конструкция, което значително намалява нейната себестойност. Лесната направа позволява бързото навлизане в масовото производство на еднотипни навеси, например, за спирките на обществения транспорт.

Строителните организации отдавна са взели „на въоръжение” тези навеси – стойността им е няколко пъти по-ниска, отколкото бетонните козирки над входовете.

No Comments on "Навеси от поликарбонат – съвременно решение"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *