Конвектори – Ремонт

1301 0

Хиляди семейства, притеснени от нарастващите лавинообразно сметки за електрическа енергия, се изправят пред нова гледна точка за своето домакинство. Ремонт. Той често включва избор на нова топлоизолация, реконструкция на жилищната площ, по-оптимално отопление и разбира се – надеждност. Ремонтният сезон по правило в последните години беше лятото, но когато средствата, силите и времето ни не са стигнали да реализираме тези промени, с първите студени дни на зимата и плика с новите сметки в пощата, попадаме в ситуация на силно безпокойство. Какво и как да променим, така че да опазим семейния портфейл през зимните месеци.

Опита на професионалистите е много показателен. Всички те, споделят как все повече домакинства се лишават от скъпо струващата доставка на топла вода и парно и минават на локално решение с алтернативни източници на топлина. Те споделят, че един от първите избори на семействата във фаза на ремонт са конвекторните отоплителни уреди. В голям процент предпочитанията са към стенните конвектори. Те са лесни за монтаж и често са решение за трудни архитектурни пространства, където свободно стоящите уреди ще нарушат цялостта на интериора. Съществуват серии конвектори, които са с издължени панели. Те осигуряват по-голяма отоплителна площ и често се поставят в трапезарията или хола, там, където квадратурата е по-голяма.

Новост на пазара на конвекторните уреди са тези, които имат аеродинамична форма. Специалистите споделят, че този избор е перфектен в преноса на топлия въздух към вътрешността на стаята. Естествено в това число, влиза и оценката за скоростта на усещането за топлина и уют, който е гарантиран за по-кратко време. Конвекторните панели са снабдени с термостат, който осигурява мобилност в избора на подходяща стайна температура и часови пояс, съответстващ с графика на живущите в домакинството. Така, докато всички членове на дома са извън него през деня, конвектора осигурява ниска температура, която не позволява стаята да замръзне, а след прибирането си у дома, пренастройвайки термостата, за кратко време стаята да бъде притоплена до желаната температура. С тази възможност, конвекторният панел се превръща в икономичен партньор в сметките за ток.

Има и още един аспект, който специалистите отчитат при консултацията на клиентите си. Почти всеки човек е устроен така, че в зоната на релакс предпочита по-ниска температура на помещението, заради факта, че тялото почива най-добре при температура 20-22 градуса. По време на сън това е абсолютно постижимо да бъде осигурено чрез настройка на конвекторния уред.

Клиентите, които са преминали изцяло на конвекторно отопление споделят, че топлината, която им осигурява новият избор е несравнима с използваните до момента варианти – парно, климатик, обикновен нагревател.

No Comments on "Конвектори – Ремонт"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *