Кампании от Demna Gvasalia и Balenciaga 2017

646 0

Световният моден бранд Селин излиза с нова кампания за пролетния сезон 2017.

Според марка Селин, пролетта ще отбележи и подчертае освните три цвята – червено, черно и бяло. Именно в тези нюанси се представя последната колекция на френската модна къща. В предстоящите топли месеци от годината, която предстои, на всички континенти марката предлага модели на плисирана рокля, семпли ризи и туники, наподобяващи древни рокли, като това ще са модните тенденции за сезон пролет лято 2017 според Селин.

В предстоящия сезон ще господства стила на асиметрията. Дизайнера на марка Celine, Фийби Фило залага на тениски с един ръкав. След това отива една стъпка по-далеч и залага само по една обувка от един чифт обувки – в различни цветове и различни форми. Модният фотограф Юрген Телер претворява в снимки рекламната кампания на марката, като перфектно отразява пънк естетиката, която директора Фийби Фило налага толкова  разпознаваемо.

Този път, в допълнение към снимките, Teller се опитва да създаде изображения с много детайли и динамични кадри, които изглеждат като отражения във витрини.

Интригуващо, вдъхновяващо или фетиш?
Тъй като Demna Gvasalia премина към модна къща Balenciaga, модните критици, стилисти, блогъри и лоялни клиенти се чудят в коя посока ще се отправи френската дизайнерска марка.

С нетърпение очакваме една нова рекламна кампания, обаче Gvasalia не я пропусна, тя остава верна на своятаестетика, по различен начин.

Кампанията е заснета от Harley Weir – фотограф, който е известен с рекламни кампании, който е работил за марки като Stella McCartney и Calvian Klein. С темата за фетиша, кояро имамев предвид, фотографът е известен с експериментирането си по различен начин и на представяне на сексуалността в снимките си.

Пред обектива застават Suniva Vatevik, Alek Wek, Amandin Renard, Sujing Zou, както и актрисата и модел Karl Daher и художника от Ню Йорк – Елиза Дъглас. Облеклото от ликра ни носи атмосфера все едно сме заобиколени отдълги завеси.

No Comments on "Кампании от Demna Gvasalia и Balenciaga 2017"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *