Как се комбинират мъжки ризи и вратовръзки?

1246 0

Чувствате се неесигурни по отношение как да съчетаете вашите мъжки ризи и вратовръзки? Един безупречно облечен мъж е това, за което мечтаят жените. Ние обичаме мъжете в костюми и дори ги обожавам в перфектно изгладени, добре съчетани с риза и безупречно завързана вратовръзка, която акцентира върху външния вид. Но трябва да се признае, че изглежда интересно и задържа вниманието свратовръзките с интересен печат. И обратното, ако мислите, че вратовръзката, подарена от леля ви за коледа с чудат печат на пате би била забавна за офиса, по-добре я заключете в чекмеджето и нека остане там, защото е твърде рискова. Ако искате наистина да се откроявате в тълпата, трябва да оцените значението на подходящо съчетаната вратовръзка, която може да направи външния ви вид класен или да го помрачи. В тази статия, ние ще ви дадем петте най-добри комбинации, които са на ваше разположение, за да съчетаете вашите официални ризи и вратовръзки. Също така ще ви кажем как да получите тези комбинации по най-добрия начин, както и какъв е рисковия фактор при съчетаването им.

  1. Цветно на бял фон. Рисковият фактор да се получи отрицателен резултат е много нисък. Това е класическа комбинация или „игра на твърдо”, вероятно която използвате почти всеки ден. Това е чисто, спретнато и успешно съчетание.
  2. Тон в тон. Рисковият фактор и в този случай е нисък. Това е една идея, която не се среща често, което е изненадващо, тъй като тя представлява брилянтна комбинация. Идеята е да се носят риза и вратовръзка от същото семейство цвят. Това се нарича аналогична цветови комбинации.
  3. Монохромен върху шарен модел. Тук рисковият фактор да се получи неуспешна компинация е средно висок. Сега можете да мислите, че това е доста често носена комбинация. Ако вие изберете шарени вратовръзка да се носят с риза в един цвят, а след това искате един от цветовете на вратовръзката да бъде същия или близък до този на ризата, може да се получат някои разминавания.
  4. Принт върху монохромен цвят. Тук рисковият фактор от провал е отново среден.Сега тази идея почти следва същото правило като идеята по-горе. Вие се опитвате да изберете цвят на вратовръзката, който да съвпада с единия от цветовете върху шарената риза. Не се опитвайте да включвате във вратовръзката всички цветове, които присъстват по ризата. Вратовръзката в солиден монохромен цвят ще разчупи цветовата схема и ще направи модела да изглежда по-фин.
  5. Едноцветен върху едноцветен модел. Тук вече рисковият фактор е висок. Има три неща, които трябва да запомните, когато носитериза и вратовръзка в два напълно различни едноцветни модела. Избягвайтеда носите един и същи цвят риза и вратовръзка. Или изберете съседни цветове, така че да се постигне общ монохромен аутфит, или изберете два контрастни цвята.

Източник: онлайн магазин за ризи MODERNO

No Comments on "Как се комбинират мъжки ризи и вратовръзки?"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *