Изработка на сайт

800 0

web-designer2Много съвременни фирми в България, не знаят как да мислят за първото предизвикателство при предстоящата изработка на сайт за техния бизнес. Но, за да се вземе решение за облика на бранда, първо трябва да бъдат ясни целите на бизнеса и с какви ценности той се насочва към пазара. Само тогава можете да задвижите проекта си напред и да изберете начина, по който най-добре да съобщите това.

След като всеки по веригата е наясно какви са ценностите на бранда и бизнеса, изработката на сайта ще дойде естествено. Но ако клиентът не изглежда да знае, или не желае дори да обсъди въпроса, може би е време да се помисли или за нов първоначален разговор, или направо оттегляне от този проект. Комуникацията и прямостта още в началният етап е ключов за изработка на сайт – все неща ясни до последния детайл на www.izrabotkanasait.net .

Съдържанието например, казването колко е важно то, е станало клише, но само защото това е вярно: то наистина е от решаващо значение, така че съдържанието ви да представя релевантен, ангажираща и споделяща среда. Доброто съдържание ще помогне на клиента по множество начини – привличане на трафик към новия сайт, подобряване на класирането му в търсачките, подобряване на PR и имиджа на самия собственик и на бранда. И все пак много фирми често пренебрегват създаването и поддържането на качеството на съдържанието на сайта им. Ако клиентът дойде с нагласата: „искам изработка на сайт, пък после ще мислим за съдържанието” то тогава пак е време всички да се върнат на първата стъпка.

Вашият сайт от няколко години насам задължително трябва да е пригоден за ползване и на мобилно устройство – на смартфон, на андроид… иначе статистиката в световен мащаб го показва, губите клиенти. Никой уважаващ себе си бизнесмен не иска това, затова започнахме текста с думата ценност и с качества. Защото чрез сайта си, вие ще представите тези качества на потребителите, ако не го направите в сайта, те няма да могат да го разберат.

No Comments on "Изработка на сайт"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *