Идеи за детска спалня с две легла

33 0

Детската спалня е едно от най-специалните места в дома, затова към организацията й трябва да се пристъпва много внимателно. Съществува огромно разнообразие от идеи за детска спалня с две легла, за чиято организация се изисква проявата само на малко въображение.

Идеи за цветовете в детската спалня

Преди всичко трябва да се ориентирате към избора на свежи, ярки цветове, най-добре в жълто-оранжевата гама. Неслучайно тези тонове са известни още под наименованието „цветовете на щастието“. Те влияят много позитивно, особено върху детската психика, като създават усещане за топлина и комфорт. Подходящи са и ярките контрасти – например, ярко червени пердета и жълти тапети, оранжево спално бельо и виолетови нощни шкафчета и така нататък.

Идеи за позициониране на леглата в детската стая

Ако в детската стая ще има две легла, то бихте могли да ги позиционирате по няколко начина – успоредно, до двете противоположни страни в стаята, под прав ъгъл или едно зад друго, разположени на до една и съща стена. Предимството на ъгловото разположение на леглата е, че между тях бихте могли да сложите лека масичка, която да се ползва и от двете деца и да осигурява повече пространство за съхранение на аксесоари, до които трябва да има лесен достъп. И така стигаме до още една много важна част от организацията и декорирането на детската стая.

Избор на играчки за детска стая

Декорът на всяка една детска стая би бил незавършен, ако не включва подходящите играчки. Разбира се, те се избират в съответствие с възрастта на децата и могат да включват разнообразни опции – образователни играчки, дървени влакчета, пъзели, дървени колички и превозни средства, кинетичен пясък, къщи за кукли и принадлежности и всичко останало, което може да помогне за усъвършенстване на уменията на детето и неговото правилно развитие. Можете да разгледате богатият асортимент от играчки за детска стая в Stemago и да изберете тези, които мислите, че ще допаднат най-много на вашите деца.

No Comments on "Идеи за детска спалня с две легла"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *