Зимна техника – снегорини в помощ за малките улички

704 0

Зимата всяка година ‚изненадва‘ управниците и често настава хаос по пътищата на България. Все пак като даден картбланш на почистващите машини, които трябва да обслужат навсякъде където е натрупал сняг, то когато трябва да преминат през по-малка улица, големите машини просто не могат да преминат заради паркираните безразборно автомобили. Вместо чудене и вайкане, може проблемът да се реши със зимна техника – малки верижни снегорини, тракторче, което се превърща в снегори, ръчно задвижвани снегорини. Възможностите са много и носят много предимства за почистване на малките улички.

Малките улички са именно тези откъде започва забързания градски живот и ако хората се събудят с непочистени тротоари и улици, заради локацията им и заради многото паркирали коли, то това може буквално да провали работния им ден.  Не е трудно да си представим, че този проблем се повтаря всяка година, в този смисъл хората могат да се опитат да решат проблемите си сами. Ако улицата е задружна и хората си вярват един на друг могат да инвестират сами в модел снегорин, който ще им помага лесно да разчистват улиците си, а тротоарите пред къщите са отговорност на хората и те трябва да ги обезопасят.

Хората, които прекарват зимата на село и в по-голям имот, във вила или крайградска къща, може също да се окажат затрупани от снега и ако само една лопата не може да им помогне, то и те трябва да се замислят за закупуване на подходяща зимна техника за почистване, Те могат да изберат от снегорин, който да избутват ръчно, верижен снегорин; алтрнативно предложение е трактор косачка за градината, който с приспособление комплект за почистване на сняг се превръща в отличен малък снегорин.

Когато като общество си подадем ръка за общи проблеми, които затрудняват градската среда, то тогава можем да си помогнем да ги разрешим. Такъв е примерът с инвестицията в снегорин, за да се почиства снеха в по-малките улици и на трудно проходимите тротоари.

Източник: https://voinishki.com/

No Comments on "Зимна техника – снегорини в помощ за малките улички"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *