Електромагнит за заключване с чип

1197 0

За да предпазите своя дом от набезите на крадците не се налага да бъдете изобретателни и да следите всички нови техники в съвременните обири. Новостите в технологиите са се развили до такава степен, че може да се доверите на всяко предложение, което гарантира сигурността Ви. Една от най-иновационните системи е електронното заключване с чип. Тя съчетава идеите на производителите да предложат сигурност, лесна експлоатация и дълъг живот на устройството на своите потребители.

Системата за заключване с чип работи на следния принцип. Инсталира се електромагнитна брава, която се „отключва” с чип от външната страна или чип и бутон от вътрешната страна. Нещата стоят наистина много просто – всеки притежава персонален чип за достъп до имота и с него може да влиза и излиза, когато и колкото пъти пожелае.

Системата се инсталира на всякакъв тип врати. Не се налага да сменяте врата. Електронното заключване с чип е подходящо за всякакъв тип сгради (обществени, жилищни, частни домове, магазини и промишлени халета).

Електромагнитната брава е съставена от две части. Те се монтират на касата и на крилото на вратата. При монтирането на бравата специалистите се съобразяват с вида врата (метална или PVC), тъй като за здравината на затварянето има значение материала. Специалистите се занимават с това, така че на Вас, като потребители, ще оставят най- лесната част : експлоатацията. За Ваша справка, те ще Ви информират, дали налага поставянето на два магнита, за да се гарантира плътното затваряне на крилото, това е в случаите, когато врата е дървена и PVC. Така се ликвидира възможността вратата да се усуче. Имайте предвид, че един магнит може да издържи огромно натоварване и това прави системата за заключване с чип изключително здрава и надеждна.

При електромагнитните брави няма износване, тъй като няма механично триене. Дългият живот на бравата е гарантиран. За още по-лесното отключване и заключване, производителите са се погрижили да направят специален „бърз” бутон. Той се монтира от вътрешната страна на вратата и с едно натискане, отваря вратата. Може да поръчате и вариант, който свързва системата с домофона централа. За да се улесни още повече потребителят, технолозите са разработили вариант на управление чрез дистанционно. Това е едно от най-удобните и практични решения, които клиентите одобряват не само заради практичността, но и заради естетическият вид на техния „ключ за дома”.

За това, когато избирате модел на заключване не пестете време и средства, в това да изберете най-доброто на пазара. Дори и най-елементарната сметка показва, че системата за заключване с чип е инвестиция, която много бързо ще Ви се изплати. Бъдете прозорливи и подберете най-умното решение за охрана на Вашия дом.

No Comments on "Електромагнит за заключване с чип"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *