Електронно заключване – технологията на новия ден

982 0

Сигурността е на първо място. Това не е просто становище, а цел на всеки човек. За да предпази близките си, имуществото си и за да се чувства спокоен далеч от дома, всеки търси решение, което да му донесе сигурност. Електронното заключване е най-доброто решение.
Потребителите ги наричат невидими брави, но истината е, че резултатите след поставянето на подобна електронна система са видими. Повечето производители в бранша, споделят че нямат докладвани или засечени нито един случай на кражба или опит за взлом, след поставянето на електронно заключване.
За какви врати са подходящи?
За всякакъв тип врати – на жилища, магазини, офиси, обществени пространства. Достъпът до помещението чрез електронно заключване от Metal22.com е сигурен и предварително зададен. Така че, изненадващи гости не се допускат.
Как функционира електронното заключване?
Чрез приближаване на дистанционно, чип, пръстов отпечатък или код-клавиатура до четеца. Персоналният Ви код ще бъде разчетен и „предаден” на системата като разпознат и след звуков сигнал, врата ще се отвори.
Вероятно се питате, ами ако спре токът, ще мога ли да вляза в дома си? Съвременните технологии са се погрижили за всякакъв тип непредвидени препятствия пред работата на електронното заключване. Първо сервизната фирма осигурява нон стоп наблюдение и отстраняване на евентуални възникващи повреди. На второ място при екстремно спиране на тока, технологията е предвидила авариен режим на работа от 24 часа до 7 дни. Така че Вие и близките Ви да имате достъп до дома си, абсолютно автономно от произтеклите ремонтни дейности.
Електронното заключване е защитено и от набезите на изобретателни крадци. В него е предвидена защита срещу подаване на високо напрежение, електрошок и късо съединение.
Предимствата на електронното заключване се крият и в начина на монтаж. Вероятно си представяте строителна неразбория при идването на техниците, но за Ваша изненада ще откриете една по-различна картина. Бравата се монтира във вътрешната страна на портала. На практика тя остава напълно невидима от външната страна на вратата и никой не може да заподозре наличието на допълнително заключване. Този монтаж спестява целостта на Вашата входна врата.
Вероятно се питате, а ако преместите адреса си, може ли Вашата електронна заключалка да се монтира на новото място.
Да, бързо и лесно техниците ще направят това. Този случай е често срещан при клиенти с магазини и офиси, тъй като търговските площи и техните собственици са мобилни.
Електронното заключване освен своите практически предимства има и добър естетически вид. Всеки клиент се впечатлява от стилния вид на новата брава, да не говорим, че отключващите устройства са малки и компактни. Например – дистанционните наподобяват аларменото отключване на автомобил и с нищо не се отличават по външен вид и стил.
Съветът на експертите в областта е единен – заложете на сигурност и надеждност за Вас и близките Ви. Това е безценно.

No Comments on "Електронно заключване – технологията на новия ден"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *