Вълнените килими носят топлина и комфорт в дома

893 0

Ако се нанасяте в нов дом и пред Вас стои решение, с какво да обзаведете жилището си, съветът на всеки дизайнер ще Ви е от полза. Потърсете човек, на когото може да разчитате. Такъв, който ще разбере Вашите нужди и естетически схващания, за да тръгне съвместната Ви работа леко и да завърши с достатъчно впечатляващ резултат.

Дори и да Ви се струва излишно да наемате специалист, за много от стъпките в обзавеждането, той ще Ви бъде безценен помощник и реално ще спести от бюджета Ви за обзавеждане. Как? Много лесно – неговият опит и познание ще Ви ориентират в това, какво Ви е нужно и на каква цена. Няма да се лутате в морето от търговски предложения. Няма да рискувате да подберете стока, която може да притежавате и на по-ниска цена. Няма да имате главоболия с подизпълнителите . И така нататък. Списъкът е дълъг. А плюсовете доста.

Ще споделя един пример, който е много показателен, за това, как може да се работи в унисон с дизайнер и колко много може да Ви спести неговото експертно мнение.
При обзавеждането на апартамент, мои близки имаха изискване, домът им да бъде освен красив и дизайнерски издържан, но и ефективен. Поставиха си цел, да направят всичко по силите си, жилището им да реализира икономия на няколко нива. Искаха да спестяват от сметките си за вода, за топлина и т.н.

Дизайнерът към който се обърнаха ги посъветва да използват за основна настилка вълнени килими. Те се озадачиха и решиха, че вълнените килими са трудни за поддръжка, прецениха че няма да се справят и започнаха да убеждават специалиста в това.

Той на свой ред им даде следните няколко довода: за да запазите топлината в дома си Ви е нужен качествен вълнен килим. Този тип настилка запазва температурата в помещението и не позволява краката Ви да имат усещане за студ. Ако погледнем реално, всичко звучи логично. Разбира се, че естествените материали са тези, които могат да ни предпазят от студ, влага и усещане за мраз. Дизайнерът потвърди, че само от поставените килими в дневната, трапезарията и детските стаи ще реализират доста икономии в сметките за ток. Вълнените килими са един от най-качествените уплътнители.

Предложи на клиентите си различни варианти на вълнени килими, които могат да впечатлят и най-взискателния клиентски вкус. Акцентира върху полезните качества на вълната, върху естетическата стойност на всеки един от килимиte и върху факта, че при правилна поддръжка, вълненият килим е почти вечен.

Не случайно хората по цял свят са запазили традициите в производството на ръчни вълнени килими. Все повече домакинства се убеждават в положителните им качества и заменят старите настилки с хубав, топъл килим.

No Comments on "Вълнените килими носят топлина и комфорт в дома"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *